Verzorgingstips Voor Je Permanente Make-up - Pmu - Cocon Cosmetics

Gepubliceerd nov. 25, 22
6 min read

Permanente Make-up: De Voor- En Nadelen - Cocon Cosmetics, Permanente make-up

Zelfs bekende Nederlanders weten PMU Cosmetics te vinden. Permanente make-up is de manier om er altijd perfect uit te zien. Met permanente make-up kunnen ogen mooi gedefinieerd worden en is het ook bijvoorbeeld mogelijk om, op zeer natuurlijke wijze, prachtige wenkbrauwen te creëren (permanente makeup ). Wenkbrauwen hebben een belangrijke functie in het gelaat.

Mooie sprekende wenkbrauwen halen zo tien jaar van je leeftijd af! Heb je teveel geëpileerd dan is de kans groot, naarmate je ouder wordt, dat de haartjes niet meer terugkomen. Niet iedereen heeft van nature volle wenkbrauwen meegekregen. Met de 3d-hairstroke techniek kan de wens om mooie wenkbrauwen te hebben, voor iedereen bereikbaar worden.

Met de 3D-Hairstroke wenkbrauwtechniek is permanente make-up niet meer van echt te onderscheiden. Een permanente make-up eyeliner zorgt ervoor dat je altijd sprekende ogen hebt, zelfs als je zwemt of naar de sauna gaat (permanente makup - Cocon Cosmetics). Met permanente make-up is het mogelijk om smalle lippen iets voller te doen lijken, asymmetrische lippen meer symmetrisch te maken of vale lippen in te kleuren.

Cocon Cosmetics - Cocon Cosmetics

Wenkbrauwen voor de behandeling met de 3d-hairstroke techniek. wenkbrauwen tatoeeren - Cocon Cosmetics. Correctie van oude permanente make-up met de 3d-hairstroke techniek Met de 3D-Hairstroke wenkbrauwtechniek is permanente make-up niet meer van echt te onderscheiden. Een permanente make-up eyeliner zorgt ervoor dat je altijd sprekende ogen hebt, zelfs als je zwemt of naar de sauna gaat.

Daarom is permanente make-up zeer geschikt voor jong en oud! Met permanente make-up kun je dunne wenkbrauwen vol en sprekend maken, kun je littekens camoufleren en kun je een mooie permanente eyeliner laten aanbrengen. permanente make up Vlaardingen. Permanente make-up vervaagt in tegenstelling tot een tatoeage en blijft ongeveer twee tot vijf jaar zichtbaar.

Het is inmiddels niet meer van echt te onderscheiden als je voor de natuurlijke look gaat. Door middel van een hele dunne naald worden pigmenten vlak onder de huid aangebracht. pmu Den Haag - coconpermanentemakeup.nl. Dit gebeurt heel secuur, waardoor permanente make-up er nog mooier uitziet dan normale make-up. Permanente make-up is te vergelijken met een permanente tattoo of tatoeage, er wordt echter met pigmenten in plaats van inkt gewerkt.

Permanente Make-up - Schoonheidssalon - Cocon Cosmetics, Permanente make-up

Het vervagen is belangrijk, om verkleuring van het pigment in de loop van velen jaren te voorkomen. cocon Vlaardingen - coconpermanentemakeup.nl. Hierdoor kun je ook goed met de tijd meegaan, naarmate we ouder worden - pmu wenkbrauwen Rotterdam - coconpermanentemakeup.nl. Het onderhouden van je permanente make-up is niet duur! Wil je weten of permanente make-up ook iets voor jou is of wil je ons eerst leren kennen, plan dan een gratis intake van 15 minuten.

PMU Cosmetics is gevestigd in een moderne en stijlvolle salon in ’t Gooi in Hilversum. Uiteraard is PMU Cosmetics in het bezit van een GGD-vergunning. PMU Cosmetics is lid van de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten (NSGP). pmu wenkbrauwen - Cocon Cosmetics, Permanente make-up. De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU), medische pigmentatie (MP) of een allround PMU-specialist.

Permanente Make Up Behandeling - Cocon Cosmetics, Permanente make-upWat Is Het Verschil Tussen Pmu En Tatoeage? - Cocon Cosmetics

Hiermee kunt u zich ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanenten make-up door PMU Cosmetics van hoogstaand niveau is. Om lid te blijven dient de specialiste jaarlijks Masterclasses te volgen om haar kennisniveau van de nieuwste ontwikkelingen bij te houden.

Permanente Make Up, Hoe Werkt Het?

Permanente Makeup Rotterdam - Cocon CosmeticsPmu Wenkbrauwen Rotterdam - Cocon Cosmetics, Permanente make-up
Hairstrokes Wenkbrauwen - coconpermanentemakeup.nlPermanente Make Up - Cocon Cosmetics

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de bovenste laag van de huid met behulp van een heel dun naaldje of mesje. permanente make up eyeliner - coconpermanentemakeup.nl. Een ander woord voor permanente make-up is PMU (permanente make up Rotterdam - Cocon Cosmetics, Permanente make-up). Bij permanente make-up worden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gepigmenteerd, zodat bepaalde onderdelen in het gezicht mooi geaccentueerd worden. De wenkbrauwen zijn een heel bepalend kenmerk in het gezicht en voor de uitdrukking van het gezicht.

Door deze techniek toe te passen lijkt het net alsof de wenkbrauwen heel veel haartjes hebben. Ook kan je kiezen voor microbalding. Hierbij worden niet alleen de streepjes gezet, maar deze haartjes lopen in verschillende richtingen tegen elkaar in. Door deze techniek worden de wenkbrauwen nog natuurlijker. De populairste techniek van dit moment is ombre of powder brows.

Ook voor eyeliners zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een eyeliner in de wimperrand. Hiermee lijkt het net als of jouw wimpers voller zijn. Uiteraard is een brede lijn ook mogelijk en is er keuze uit diverse kleuren - permanente make up specialist - Cocon Cosmetics, Permanente make-up. Indien je kiest voor een lip blush behandeling bespaard dit jou dagelijks tijd bij het opdoen van uw make-up.

Permanente Make-up - Pmu - Cocon Cosmetics, Permanente make-up

Door de behandeling krijg je ook de symmetrie terug in de lippen en lijken de lippen voller. Samen met jou zal er gekeken worden welke kleur het beste bij je past (cocon permanente make up - coconpermanentemakeup.nl). Indien jij zelf al een gewenste kleur in gedachten heeft, kan je uw eigen lippenstift meenemen. Na het inbrengen van het pigment zal een deel ervan na ongeveer 3 dagen vanzelf afstoten.

Soms kan het voorkomen dat er ook een derde behandeling nodig is (permanente make up Rotterdam - coconpermanentemakeup.nl). Na de behandeling blijf het resultaat ongeveer 3-5 jaar zitten. Geleidelijk worden de kleuren lichter en de lijnen minder strak. Veel van onze klanten kiezen daarom voor een touch-up waarbij we alles weer netjes bijwerken. Doe je dit binnen een jaar? Dan krijg je 20% korting bij ons! Een van de grootste voordelen van permanente make-up is dat de basis make-up altijd aanwezig is.

Permanente make-up zorgt voor een langdurig resultaat voor een stralend en uitdrukkingsvol uiterlijk. Op een paar contra-indicaties na is het voor iedereen geschikt. Steeds meer mensen zijn allergisch voor make-up. Deze groep kan over het algemeen wel tegen permanente make-up. Wanneer je allergisch bent doen we altijd eerst een kleine test om te kijken of dat je goed reageert.

Permanente Make Up Rotterdam - Cocon Cosmetics, Permanente make-up

Soms wordt er nog een 3e behandeling toegepast om eventuele kleine bijwerkingen te doen. De kleur wordt op deze manier voorzichtig opgebouwd. Na de eerste behandeling zijn de wenkbrauwen soms niet helemaal gelijk van vorm en kleur. Dit heeft te maken met de dikte van de huid en de opname van het pigment. permanente make up behandeling - Cocon Cosmetics, Permanente make-up.

Daar wordt allemaal naar gekeken en rekening mee gehouden voor zover mogelijk. Tussen de behandelingen zit altijd minimaal 4-6 weken. Voorafgaand aan de permanente make-up behandeling krijg je de voorzorginstructies toegestuurd. Het is belangrijk deze goed door te nemen en de adviezen op te volgen. Zo komen we samen tot een goed, mooi en natuurlijk resultaat. hairstrokes wenkbrauwen - Cocon Cosmetics, Permanente make-up.
permanente make up specialist

hairstrokes wenkbrauwen

permanente make up wenkbrauwen

hairstrokes wenkbrauwen

permanente makeup

pmu Rotterdam

Deze roodheid verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Het resultaat na de behandeling is aanmerkelijk donkerder dan de uiteindelijke kleur. Dit komt doordat er ook pigment door de opperhuid (dode cellen) wordt opgezogen. Deze laag verdwijnt in de eerste week na de behandeling vanzelf. Ook de eventuele korstjes/schilfertjes zijn na een week verdwenen.

Meer van Correcties

Navigation

Home

Latest Posts

Oogcentrum

Published May 18, 23
7 min read

Ik Herstel Van De Operatie Voor Een Kunstheup

Published May 15, 23
4 min read

Artrose Heup: Injectie En Oefeningen

Published May 12, 23
4 min read