Permanente Make-up - Huid Kliniek

Gepubliceerd jan. 01, 23
7 min read

Beausense & Permanente Make-up

Wanneer u een permanente make-up behandeling heeft ondergaan, is het goed om de dagen erna met een aantal dingen rekening te houden. Dit zorgt voor het snelste herstel en het beste resultaat. De nazorgtips gelden zowel voor de eerste behandeling, de nabehandelingen en het opfrissen van uw bestaande permanente make-up.

Om te weten wat belangrijk is voor de nazorg, is het goed om te weten hoe permanente make-up werkt. Bij permanente make-up wordt door middel van naaldjes pigment in de huid aangebracht. De naaldjes prikken minuscule gaatjes in de huid en daar komt het pigment in terecht. Al deze kleine gaatjes bij elkaar kun je zien als een oppervlakkig schaafwondje wat een aantal dagen nodig heeft om te herstellen.

Specialist In Permanente Make-up Pmu

Permanente make-up wordt ook wel cosmetische pigmentatie genoemd (cocon permanente make up). Bij de behandeling worden kleuren tot de vierde laag van de opperhuid ingebracht met een minuscuul klein, vibrerend naaldje. Tijdens de behandeling kan, indien gewenst, het te behandelen oppervlak verdoofd worden door het aanbrengen van een speciale verdovingscrème. Tijdens het aanbrengen van de permanente make-up kan er gewerkt worden met verschillende technieken, de meest bekende is de Hairstroke techniek bij wenkbrauwen.

Na de behandeling kan een lichte zwelling of roodheid optreden, in de meeste gevallen verdwijnt deze binnen aan aantal uur. Na een aantal dagen kan er een (donker) korstje ontstaan op de behandelde plek, dit geneest na een paar dagen vanzelf. Ook kunnen overtollige kleuren het gebied donkerder maken.

Permanente Make Up Lippen

Wegens privé omstandigheden zijn wij gesloten (Permanente make-up wenkbrauwen en eyeliner).

Permanente make up wordt ook wel als afkorting pmu genoemd. Permanent is het officieel niet omdat het pigment in de eerste huidlaag wordt geplaatst, en hierdoor niet zoals bij een tattoo (in de 3e huidlaag) eindeloos blijft zitten. Permanente make up vervaagt dus na een aantal jaren. Bekijk in dit blog permanente make up voor- en nadelen.

Permanente Make-up - Schoonheidssalon

De volgende punten hebben een effect op het blijven zitten van de pmu: vettige huid droge huid veel peelings doen of niet uv straling zout water scrub op de huid pigment kleur van de pmu te diep gezet of niet Al deze factoren bepalen op de permanente make up lang blijft zitten of niet.

Dit is bepalend voor de rest van de jaren. Permanente make up wordt gezien als tatoeëren, ondanks dat het niet in dezelfde huidlaag wordt aangebracht, het blijft een pigment die niet op een natuurlijke manier een lichaamseigen stof is. Dit betekend dat het lichaam probeert het pigment te verwijderen uit de huid door middel van een natuurlijke reactie (PMU opleidingen met diploma of certificaat).

Prijzen Permanente Make-up

Permanente Make-up Beautypraktijk7 Dingen Die Je Moet Weten Voordat Je Permanente Make-up Laat Doen
Permanente Make-up - HuidinstituutPermanente Make-up (Pmu) - Huidkliniek

Zo krijg je bijvoorbeeld na het plaatsen van permanente make up korstjes. Deze korstjes wordt gevormd doordat de huid open is gegaan tijdens de behandeling, en dicht moet worden gemaakt om de huid weer te ‘herstellen’. Je krijgt dan korstvorming. Deze korstjes vallen er na een paar dagen weer af, en zo zie je de geheelde huid met pigment kleur eronder. Hoe lang blijft permanente make-up zitten?.

Deze fase bestaat uit de eerste dag tot en met de veertiende dag na het plaatsen van de permanente make up. Wanneer je een behandeling voor permanente make up boekt, krijg je vaak een consult vooraf (Permanente make-up - Behandelingen). Tijdens dit consult wordt ook besproken, naast de wensen vanuit jouzelf, of er sprake is van eventuele aandoeningen of risico factoren.

Permanente Make-up - Kliniek

Er mag geen permanente make up geplaatst worden indien: verf allergie hemofilie chronische huidziekte contactallergie diabetes immuunziekte hart- en vaatafwijkingen En uiteraard indien: Al deze bovenstaande punten zorgen er namelijk voor dat er een hoge kans op risico is tijdens het herstel van de geplaatste permanente make up. Er zijn verschillende soorten behandelingen van permanente make up.

Alle producten komen vanuit een steriele verpakking en mogen niet met de blote handen worden aangeraakt (Permanente Make-up Beautypraktijk). De inkt moet eveneens steriel zijn. De inkt die voor u persoonlijk wordt gebruikt wordt in een klein inktgupje gedaan en mag alleen tijdens uw behandeling gebruikt worden. De specialist zal handschoenen dragen met de goedgekeurde nummers van de GGD.

Permanente Make-up - Huidtherapeuten

Na afloop moet uiteraard de getatoeëerde plek worden verzorgd op de juiste manier. Zowel door de specialist als door uzelf tijdens het helingsproces. De voor en nadelen van permanente make up kunnen worden opgewogen tegen elkaar. scheelt in tijd in de ochtend altijd mooie wenkbrauwen / eyeliner / lippen zwemmen / sauna / sporten met mooie wenkbrauwen / eyeliner / lippen milde behandeling qua pijn (normaliter) ziet er verzorgd uit blijft vaak 3-4 jaar of zelfs langer zitten littekentjes verhullen lippen voller laten lijken oneffenheden verhullen minder make up aanschaffen make up smaak kan veranderen na een tijdje verwijderen duurt vrij lang en kost veel geld verlichte kleur pas te zien na 5 jaar Permanente make up behandelingen zouden vrijwel pijnloos uitgevoerd moeten worden - Permanente make-up (PMU) - Anti-Ageing Center.

Te diep behandelen zorgt voor een grijze en grauwe ondertoon die pas na een tijdje naar boven komt. Permanente make up is echt bedoeld om in de eerste huidlaag te worden geplaatst, te diep werken geeft een erg pijnlijk gevoel. Uiteraard zijn er regels opgesteld voor het kunnen plaatsen van permanente make up en voor het kunnen krijgen van een behandeling.

Permanente Make Up Specialist

Kun je niet zwanger zijn tijdens een behandeling, en moet degene die de permanente make up plaatst een certificaat hebben van een cursus en GGD goedgekeurd zijn. De GGD goedkeuring voor permanente make up is makkelijk te vinden op de website van het RIVM. Hier kun je op naam van de salon zoeken of de salon überhaupt wel goedgekeurd is.

Je kunt namelijk veel schade oplopen zoals: littekens, infecties, verkeerd geplaatst, te diep gezet, niet hygiënisch gewerkt, etc. Check de permanente make up GGD goedkeuring hier: (Verzorgingstips voor je permanente make-up - PMU).

Voorzorg, Nazorg, Contra Indicaties Permanente Make-up

Direct na het aanbrengen van de PMU kan er een lichte roodheid van de huid optreden. Deze roodheid verdwijnt echter weer binnen enkele uren - permanente make up specialist. Het resultaat na de behandeling is aanmerkelijk donkerder dan de uiteindelijke kleur. Dit komt doordat er ook pigment door de opperhuid (dode cellen) wordt opgezogen. Deze laag verdwijnt in de eerste week na de behandeling vanzelf.

Hierna is de werkelijke pigmentatie te bewonderen - Verzorgingstips voor je permanente make-up - PMU. Het resultaat kan nu ook iets te licht overkomen. Dit wordt bij de volgende behandeling bijgewerkt. De nabehandeling gebeurt 4-6 weken later.

Permanente Make-up - Huid- En Laserkliniek

Wat is permanente make-up? Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of Stratum Basaal aan.

Pmu RotterdamHoe Lang Blijft Permanente Make-up Zitten?

Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan make-up of juist geen tijd hebben voor make-up. Ook littekens kunnen gecamoufleerd worden. Kale plekken in de wenkbrauwen kunnen we opvullen (Veel gestelde vragen over Permanente Make-up). Ook ideaal voor mensen die veel sporten, zwemmen en graag naar de sauna gaan. In overleg wordt oude PMU ook hersteld of verwijderd.

Permanente Make Up Specialist
permanente make up wenkbrauwen

permanente make up

pmu Den Haag

permanente make up specialist

permanente make up lippen

pmu wenkbrauwen

De pijngrens van ieder persoon is verschillend, echter ervaart 90% van de personen die een permanente make-up behandeling hebben ondergaan eerder als ‘irritant’ dan pijnlijk - Permanente make-up - Behandeling. De behandelingen bestaan vaak uit 2 en soms zelfs 3 behandelingen. Na 6-8 weken vindt de tweede behandeling plaats, omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is, dit duurt namelijk ruim 30 dagen.

Meer van Correcties

Navigation

Home

Latest Posts

Oogcentrum

Published May 18, 23
7 min read

Ik Herstel Van De Operatie Voor Een Kunstheup

Published May 15, 23
4 min read

Artrose Heup: Injectie En Oefeningen

Published May 12, 23
4 min read